Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
 
 

O NAMA

ŠĆEPANOVIĆ DOO je firma na koju možete da se oslonite, koja će zadovoljiti i najrigoroznije zahtjeve vašeg poslovanja, razumjevajući specifičnost vaših potreba i pružajući Vam podršku u svakom trenutku.
ŠĆEPANOVIĆ DOO je sa četrdesetogodišnjim  iskustvom na domaćem tržištu, lider u primjeni najsavremenijih biro-tehnologija.
Naša firma ŠĆEPANOVIĆ  DOO posjeduje svoja dva poslovna objekta i četiri  servisna vozila. Zastupnici smo u prodaji i servisiranju Canon fotokopir aparata na području Crne Gore. Bavimo se uvozom  velikog  broja proizvoda, od kojih izdvajamo : fotokopir aparate, multifunkcijske aparate, štampače, foto aparate, kalkulatore, mašine za koričenje, mašine za plastificiranje, fax aparate, tonere, bubnjeve, rezervne djelove i potrošni materijal. Pri korišćenju uređaja potpunu bezbednost pružiće Vam naša stručna služba servisa i održavanja.
Znanje i iskustvo, uz najsavremeniju opremu, stavljamo u funkciju usluge, koja je postala sinonim za pouzdanost i brzinu.
Zato smo odabrali pravu opremu, vrhunskih svjetskih proizvođača.
Oplemenili smo je znanjem, koje prenosimo klijentima kroz projektovanje sistema, instalaciju, obuku, održavanje, servis i ponudu potrošnog materijala vrhunskog kvaliteta.

Projektanti sistema i tehničari našeg stručnog tima se redovno usavršavaju i proširuju znanja u centrima za obuku naših inostranih partnera. Znanje i iskustvo uz najsavremniju opremu čini da ne postoji problem koji, u najkraćem roku, ne možemo otkloniti.

BIOGRAFIJA OSNIVAČA

Milojica Šćepanović je rođen 1946 godine u Rovcima, opština Kolašin. Osnovnu školu je završio u Rovcima. Srednju školu je završio u Podgorici.   Počeo da radi 1970 godine u fabrici „Radoje Dakić u Podgorici. Zajedno sa fotografom Musić Zuferom u Podgorici započinje privatni biznis, posao „fotoreportera“ što mu donosi dobru dobit. Svjestan svojih sposobnosti, početkom 1972 godine, odlazi u Njemačku i nastavlja rad u agenciji u Dizeldolfu, naredne dvije godine.
Početkom 1974.god. u Njemačkoj  ulazi u samostalni biznis i krajem 1977.god. završava sa velikom zaradom koja mu omogućava kupovinu kuće u Podgorici od 100.000 dm i ušteđevinom od 120.000 dm.
Po povratku  iz Njemačke početkom 1978 god. sa navedenom ušteđevinom stvara uslove i otvara prvu  fotokopirnicu u Crnoj Gori u kojoj uvozi kopir aparate najsavremenije tehnologije  koji su već postojali u svijetu. U preokretu sistema i prelaza iz socijalističkog u kapitalističko društvo 1989 godine registruje privatnu firmu "ŠĆEPANOVIĆ" koje se bavi  prodajom i servisom biro opreme.